Slagvaardige aanpak

U heeft te maken met één vaste verzuimconsultant die u, proactief en reactief, ondersteunt bij alles wat nodig is om verzuim te voorkomen en te beperken. U mag hem of haar beschouwen als uw persoonlijke Verzuimloket Apotheken waar u terecht kunt met alle aspecten die met het verzuim samenhangen zoals arbeidsconflicten of andere mogelijke verzuimoorzaken, de inzet van re-integratieactiviteiten.

In geval van een ziekmelding neemt uw persoonlijke consultant al na drie ziektedagen (in plaats van de gebruikelijke vijf) contact met u op. De consultant ziet erop toe dat de verplichte stappen van de Wet verbetering Poortwachter worden gevolgd en zorgt samen met u dat de betrokken medewerker weer zo snel mogelijk (gedeeltelijk) aan het werk gaat.

Gebruiksvriendelijke online portal

Ziek- en herstelmeldingen kunt u eenvoudig doorgeven via het speciale apothekersportal klantportal.verzuimloketapotheken.nl. Zo informeert u in één keer alle betrokken partijen: de Arbodienst (Perspectief), de verzekeraar (De Goudse verzekeringen) én (na 42 weken) het UWV. Deze portal biedt u ook toegang tot realtime bijgewerkte poortwachterdossiers en verzuimanalyses.

Bekijk de demo